Košarica

V košarici ni izdelkov.

O nas

Moji prvi pesniški poskusi segajo v moje srednješolske čase. Takrat sem iz radovednosti, kako mi bo šlo, začel sestavljati kratke pesmice, aforizme in verze. To postavljanje besed v verze ter najti pravi ritem in rimo, me je vse bolj navduševalo in število pesmi je iz leta v leto rastlo. Imel sem izjemno ustvarjalna obdobja, ko sem preko pesmi izražal svoje občutke, ljubezen, navdih, sanje, želje in upanje, nato je to pesniško ustvarjanje za nekaj časa malo zamrlo in se potem spet, kot Feniks, dvignilo iz pepela.

Do sedaj sem izdal dve pesniški zbirki in sicer Prebujenje srca in duše ter Pesem, navdihni me. Obe pesniški zbirki sta na voljo kot e-knjigi in si ju lahko naročiš preko spletne trgovine na Pesnik.si.

Moja velika želja je, da tudi bi se te pesmi tudi dale zapeti in uglasbiti. Če si morda glasbenica ali glasbenik in ti je katera od objavljenih pesmih všeč, oglasi se mi in se bova dogovorila za sodelovanje. Pravzaprav imam v svojih mislih za skoraj vsako pesem že melodijo, katero je potrebno spraviti le še na papir.

Pri svojem pesniškem ustvarjanju se ne oziram na »jezik«, kajti poezija in glasba ne poznata barve kože, ne poznata jezikovnih pregrad, sta dobesedno »timeless« in »placeless«. Pesmi, ki jih pišem so v treh različnih jezikih (slovenščina, hrvaščina in angleščina).

Spletna stran Pesnik.si ni namenjena samo mojemu pesniškemu ustvarjanju, temveč lahko tudi ti sodeluješ s svojimi pesmimi, možno pa je tudi, da tvojo e-pesniško zbirko uvrstim v spletno trgovino. Za podrobnosti sodelovanja me kontaktiraj.

robert-goreta-pesnik

Robert Goreta, avtor in urednik spletne strani www.pesnik.si